Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Mi lett a Veronica Mars színészeivel?

2013.03.16. - xoxo_ivett 1 komment

Ha már a napokban sikerült összehozni a Veronica Mars filmhez a hiányzó összeget, és összeállt minden egy kerek egésszé, és indulhat a forgatás a nyáron. Akkor nézzük meg, hogy az elmúlt pár évben mivel foglalkoztak a színészek...

kozos.png

Kristen Bell (Veronica Mars) House of Lies
kristen.png
Kristen 2012-ig leginkább filmekben tűnt fel (Üss vagy fuss!, Sikoly 4, Díva, Már megint te, Minden kút Rómába vezet, Páros mellékhatás és Lepattintva), de szerepelt a Hősök című sorozatban is. Felbukkant a Party Down egy epizódjában is, ami a Veronica Mars készítője Rob Thomas, egyik újabb sorozata volt.
De a narrátor is ő volt a Gossip Girl című sorozatban, ahol 121 részen keresztül adta a hangját Gossip Girlnek.
2012-ben viszont főszerepet kapott a Showtime csatorna újonc sorozatában, a House of Liesban, ami azóta is fut.

Percy Daggs (Wallace)
wallace.png
Percy filmes karrierje nem igazán indult be a sorozat után. Szerepelt egy egy rész erejéig a Terepen, a Raising the Bar és a Célkeresztben című sorozatokban. És még volt pár kisebb filmes szerepe is az American Son, a Detention és az In the Hive című filmekben.

Jason Dohring (Logan) Ringer
dohring.png
Jason főszerepet kapott a Holdfény című sorozatban, rögtön a Veronica Mars után, de sajnos a sorozat nézettsége nem volt valami fényes, így csak 16 részt élt meg. Utána kapott vendégszerepléseket különböző sorozatokba. Szerepelt a Party Downban, a Helyszínelőkben, a Hazudj, ha tudsz című sorozatban, az Odaátban és idén szerepelt az Egy kapcsolat szabályai című sorozatban.
A tavalyi szezonban pedig vendégszerepelt a Ringer című sorozatban, 9 részen keresztül.
A filmes áttörés pedig ugyancsak várat magára, eddig ugyanis csak két kisebb filmben (Body Politic és Searching for Sonny) kapott szerepet.

Francis Capra (Weevil)
weevil.png
Francis is inkább csak vendégeskedett sorozatokban, bár ez a lista nem is olyan rövid. Feltűnt A főnök, Gyilkos elmék, Friday night lights, Lincoln heights, Hősök, Kemény motorosok, Castle, N.C.I.S., Bones, és Touch című sorozatokban.

Enrico Colantoni (Keith Mars) Flashpoint
keith.png
Enrico 2008ban főszerepet kapott a Flashpoint című sorozatban, de vendégeskedett sok másikban (Gyilkos számok, Testvérek, Bones, Cracked és Malibu Country) is. De kapott egy hosszabb szerepet a Célszemélyben is, egészen pontosan 7 részen keresztül alakította a karakterét.
Valamint szerepelt még A Keneddy család című 3 részes mini sorozatban is.
Pár filmben is feltűnt, többek között az Anyám új pasija, Sylvia bonyolult élete, Servitude és a Fertőzés című filmekben.

Ryan Hansen (Dick) Party Down
dick.png
Főszereplő volt a Party Downban, de az sajnos csak két 10 részes évadot tudott megélni. A következő sorozat amiben főszereplő volt a Barátság extrákkal címre hallgatott, de az is csak egy rövid 13 részes évadot élt meg. Ezek mellett vendégeskedett még pár sorozatban (Rockville CA, Gossip Girl, Children's Hospital, Happy Endings, Best Friends Forever, Luxusdoki, A liga, Wedding Band, Vásott szülők és Burning Love), valamint a 2 Broke Girlsben is szerepelt 9 részen keresztül.
Jelenleg pedig a Bad Teachers című pilotba szerződött el, ami az azonos című film sorozat adaptációja lesz.

Tina Majorino (Mac) The Deep End
tina.png
Jelenleg épp a Grace klinikában gyakornokoskodik, de előtte szerepelt a True Bloodban és a Dr. Csontban is alakított egy fiatal FBI ügynököt. Előtte pedig hosszan szerepelt a Hármastársakban. Egyszer felbukkant a Castleben is.
Főszereplőt alakított a 2010es The Deep End című ügyvédes sorozatban is, ami 7 részt élt meg, ugyanis az első része rögtön nézettségi bukta volt.

Teddy Dunn (Duncan)
duncan.png
Teddy szekere azt kell, hogy mondjam eléggé egy helyben áll a sorozat befejezése óta. Szerepelt a New Yorki helyszínelők egyik részében. Ezen kívül meg csak 3 filmes projektje (Hipervándor, Mészárlás szabály szerint és A Good Funeral) volt.

Címkék: veronica mars kristen bell jason dohring mi lett velük

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr205138641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása