Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)

2013.04.29. - xoxo_ivett 2 komment

Mióta is vártunk erre? Ősz vagy tél óta? Vagy azóta mióta a 2.évadban megjelentek az Ősi vámpírok?! Leginkább erre tippelnék, ugyanis annyira zseniális karaktereket tartalmaz az Ősi család, hogy kár lett volna továbbra is a The Vampire Diariesba zárni őket, ugyanis ott nem sok tér jutott nekik. És míg a TVD szinvonalara egyre lentebb kerül, addig a The Originals bacdoor pilotja remek lett.

Helyszínnek megkaptuk New Orleanst, aminek én például nagyon örülök, mert már sokat hallottam a városról, de ott játszódó sorozatot még sose volt szerencsém látni. Na de majd most, ugyanis a CW már be is rendelte sorozatnak a The Originalst!

originals2.jpg

A történet ott indul, hogy Klaus kap egy levelet Katherinától, hogy szövetkeznek ellene New Orleansban, és tudjuk, hogy Klaus nem szereti az ilyet, így rögtön odautazott, hogy rendet rakjon, és nem tetszett neki amit ott talált...

Az új karakterek egyébként még bármelyik irányba elindulhatnak, lehetnek érdekesek és unalmasak is. Itt van például Marcus, aki egykoron Klaus tanítványa volt, most pedig New Orleans királyának érzi magát, aki úgy érzem idő előtt kifáradhat. Nagyjából az első évad végére tutira kifog égni.

Itt van még Klaus új szöszije is, aki egy egyszerű bárpultos leányzó, aki nem fél a sötétben, és értékeli a festészetet, így Klaus szeme rögtön megcsillant, hiába hívogatta még Carolinet. Valamint Marcus is odáig lesz a csajért, erre már nagyjából az első és egyetlen jelenetükből rálehet jönni. Mert hát Julie (a készítő) szerint nincs jó sorozat szerelmi háromszög nélkül... Ami már az anya sorozatban is eléggé unalmas lett!

originals1.jpg

És végül itt van még Hayley is, akinek én örültem, hogy itt lesz, egészen addig amíg meg nem láttam, hogy milyen szálat tartogattak neki meg Klausnak. Egy babát! Naná mi mást?! És a magyarázat, hogy Klaus farkas része képes nemzeni, csak a vámpír része nem tudna, de attól ő még farkas is volt... ISTENEM! Ezért annyira kár! Meg most akkor majd kiderül, hogy a világban egy rakat mini Klaus szaladgál, az eddigi kalandjaiból, vagy kiderül, hogy most szexelt életében először egy farkassal?... Ami nem is lenne fura, ha nem egy ezer éves lényről lenne szó!

Mindent összevetve, és a baba dologgal nem foglalkozva, engem akkor is nagyon nagyon érdekel a sorozat. Szerintem remek lesz, és legalább néha eltudja majd velünk feledtetni, hogy mennyire rossz irányba halad manapság a the Vampire Diaries!
Értékelés: 4/5.

Címkék: cw the vampire diaries the originals 2013/14

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr175251737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FüleS · http://sohajtasaforgoszelben.blogspot.hu/ 2013.05.01. 11:54:19

Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy legalábbis valami megragadt ebben az epizódban és ez nem csak a zenének, az ősvámpíroknak, hanem a város kisugárzásának köszönhető (bár attól félek, a való életben azért nem ugrálnak őrült vámpírok a tetőn ;) )

xoxo_ivett · http://www.sorozat-world.freeblog.hu 2013.05.06. 21:51:00

Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D.
A baba meg remélem nem fog megszületni! Nem akarok babás sorozatot nézni, az kicsit túlzás lenne, ha gyilkolászna Klaus egész nap össze vissza, aztán este meg hazamegy lefektetni a babát...
süti beállítások módosítása