Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Minden kút Rómába vezet (2010)

2010.06.10. - xoxo_ivett Szólj hozzá!

És végre megnézhettem ezt a filmet... Hihetetlen hogy január óta sehol sem volt fent és magyar felirat sem volt hozzá egészen vasárnapig. De amint megláttam, leszedtem, és egy óra múlva már láthattam is.
Vicces volt, bár azt kell hogy mondjam hogy a legtöbb vicces jelenetet nem Kristen Bell szolgáltatta. Nem ő tehet róla, hiszen a karaktere volt olyan, de az unalmas pillanatoknál jött Josh Duhamel és megnevetettet minket. A zseniális összhang miatt, pedig nem tudok rosszt mondani erre.
Ugyanis a történetnek köszönhetően kaptunk egy két szerelmes mellékkaraktert is, akik tényleg haláli pofák voltak.
A történet pedig egy szokváyos szerelmi történet, amikor is egy furcsa helyzetben megismerkedik a két főszereplő, valamilyen szinten egymásba zúgnak, de egy-két félreértés miatt nem jönnek össze. Majd pedig a végén most kaptunk egy esküvőt is, ahol Kristen Bellt láthattuk esküvői ruhában, és megkönnyebbülésemre neki leengedve volt a haja, ami jól állt neki. Na meg az esküvői ruhája is szép volt.
Jó film, és csak ajánlani tudom egy másfél órás kikapcsolodásra bárkinek, mert vannak benne vicces jelenetek :).

Értékelés: 5/5.

Címkék: kristen bell josh duhamel when in rome

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr205146827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása