Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Mely országok csináltak saját Wipeout műsort?

2010.09.16. - xoxo_ivett Szólj hozzá!

Amerikában roppant népszerű a Wipeout, magyarul a Lehetetlen küldetés, ami nem is meglepő mert valóban vicces. Viszont egyes országok nem csak a vetítési jogokat vették meg, hanem megcsinálták a sajátjukat is. Ami nekem tetszik. Ha a Viasat3 is csinálna egy ilyen műsort én jelentkeznék :).

Először is csináltak az Angolok egyet, aminek Total Wipeout lett a címe és nem sokban különbözik az eredetitől, ami nem is baj. Ha érdekel YouTubeon vannak fent a részek.
De számomra megdöbbentő hír volt az, hogy a Hollandok is csináltak egy sajátot. Annak nincs másik neve, de náluk is már két évad lement. Itt találhatsz is pár részt.
És van Ausztráloknak is, ami már ennyire nem volt megdöbbentő. Náluk még egy évad ment le, de ugyanúgy vannak fent részek a YouTubeon.

És most már biztosa az is, hogy jövő nyáron pedig Kanadában is fog indulni egy, de erről eddig csak egy kép jelent meg, de az nekem nagyon tetszik is meg is mutatom.

Szóval a Wipeout egy olyan nevettető-vetélkedős-vicces műsor, amit egyszer az életben mindenkinek ki kell próbálnia. Mármint látnia kell, mert hogy ez jó!

Címkék: wipeout

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr505147176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása