Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Disney hírek, magyar és amerikai

2010.09.25. - xoxo_ivett Szólj hozzá!

Van amit már tudtunk, van amit még nem. Ez csak egy összegzés...

Vége a Hannah Montanának a 4.évaddal. Ugyebár már nálunk is elkezdték a Disneyn.
Vége lesz a Jonas L.A. sorozatnak is a 2. évaddal, aminek odakint az utolsó részét október 3.-án fogják leadni. A magyar rajongóknak rossz hír, hogy már idehaza is elkezdték az évadot vetíteni, így már nincs sok hátra.
Vége lesz a Varázslók a Waverly helybőlnek is. Az utolsó 4. évadát most forgatják, és még idén elkezdik odakint vetíteni. De készül a sorozathoz egy 2. film is, amit jövőre le is adnak.
Lesz a Good Luck Charlie!nak 2.évad és egy film is készül belőle, amit jövőre vetítenek.
Valamint szerencsére eléggé úgy néz ki, hogy lesz a Sonny, a sztárjelöltnek 3. évada, de erről csak akkor tudok többet, ha 100%os hír lesz.

Sorozat Premier Nálunk! Zack és Cody a hajón 1.évad kezdés október 4.-én. A sorozat Amerikában már a 3. évadjában jár és jövőre ehhez is érkezik egy film, ami egyenlőre Suit Life Movie címen fut.

Új film az amerikai Disney Channelen, már most novemberben. A címe Avalon High és Meg Cabot egy 2005.-ös könyvéből készült. Bővebben erről hamarosan a részemről.

Október 5.én megjelenik Amerikában a Sonny, a sztárjelölt Soundtrack albuma, amin a sorozatban felhangzott számok lesznek.

De hamarosan indul odakint a Shake it Up! sorozat, ami három háttértáncosról szól. És a Disney XD csatornán elindult a Pair of Kings sorozat, amiről már írtam, és nekem nagyon tetszett...

Címkék: jonas hannah montana shake it up waverly place varazsloi sonny with a chance good luck charlie pair of kings avalon high zack es cody

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr495147241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása