Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Cougar Town 2x01.

2010.10.20. - xoxo_ivett Szólj hozzá!

És visszatért a Cougar Town is, már jó pár hete, de én valahogy eddig még nem jutottam el odáig, hogy írjak is a második évad kezdéséről. Ami egyébként remekül kezdett, egy nagyon várt vendégszereplővel, aki nem más volt mint Jennifer Aniston, és remek szerepet írtak neki. Furát, de hatásosat.

Viszont mintha a többiek egy kicsit belepuhultak volna a szerepükbe és nem szállítottak annyi poént mint annak idején. Például a Jules és Grayson kapcsolata belesüppedt a mindennapokba és míg az elején vicces volt a civódásuk, mostanra unalmas nyálas pár lettek. Méghozzá a rosszabbik fajtából, mert hogy Grayson mintha még üresebb fejűvé vált volna, mint ami volt.

A többiek pedig nem tettek semmit sem azért, hogy többet nevessek. Mármint mintha már nem is vígjátékról lenne szó, legalábbis én nem nevetek, annyit mint az elején, de ezt már mondtam, és nem is tudok mit mondani erre, mert ez szomorú így.

Travis meg elment az egyetemre, és totál ugyanolyan siránkozós, meg a többiek is miatta, és ez nem jó. És még a klisét se hagyták ki, hogy egy még bénább szobatársat kapott. Ah mindegy is. Annyira nem akarom lehúzni, mert amint kinövik ezt a helyzetet, szerintem helyre fognak jönni és újra viccesek lesznek, és sok borozást fogunk látni.

Főleg, hogy az a jelenet hatásos volt, amikor elkezdtek a szomszédok után kukkolni. Szóval több olyan jelenetet és jól megleszünk mi.
Értékelés: 3/5.

Címkék: cougar town

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr655147340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása