Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Up All Night 1x01. - Free Agents 1x01. - Suburgatory 1x01.

2011.09.30. - xoxo_ivett Szólj hozzá!

A három sorozat között az a hasonlóság, hogy mindegyik sitcom és egyik sem vicces. A háromból kettőn például nevetni se tudtam, egyszer se, mondjuk az egyiken mosolyogtam néha, de a másikat végig bírtam fapofával, pedig én néha még a semmin is tudok nevetni. Ez pedig így durva.


Az Up All Night egyik főszereplője Christina Applegate, ő is volt a sorozat egyetlen olyan oka, ami rá tudott venni a pilot megnézésére. A baba téma totál nem érdekel engem, sőt riaszt is. Ez az Anyu elmegy dolgozni, Apu meg marad otthon a babával meg semmi plusz. Főleg, hogy hiába tudnának ebbe kiakasztó vicces dolgokat csempészni, olyan mintha meg se próbálták volna. Hiszen nem is mutatták őket, csak anyut ahogy dolgozik, egy hülye nőnek.
A másik amire építeni akartak, hogy milyen a másnap mikor a szülők elmennek bulizni, és rendesen oda is teszik magukat. Na azok a jelenetek voltak még bénák. Meg a mellékszereplők is. Szóval én nem is folytatom ezt, valamint még ajánlani se tudom senkinek se.
Értékelés: 0,5/5.


A három említett sorozat közül, pedig a Free Agents volt a legelviselhetőbb, itt talán volt két jelenet amin nevettem, olyan finoman, de nem akarok túlozni. A karakterek itt is unalmasak és klisések. Frissen vált pasi, csaj akinek egy éve meghalt a pasija és még nem dolgozta fel... Szóval ők munkatársak és összeakadnak valahogy véletlenül, és akkor így most egymásnak segítenek, vagyis sírna, vagyis szexelnek. Ami elméletileg nem is olyan jó. Mindegy, végül is a lényeg, hogy titkolják ezt az akármit is ami köztük van, de közben a mellékszereplők meg nyaggatják őket meg ilyenek. És hiába némely ismert színész/nő ez a sorozat alap bukta és nem is nekem való. Egy próbát megért, de köszönöm szépen ennyi elég volt!
Értékelés: 1,5/5.


A Suburgatory pedig azzal tűnt ki a másik két sitcom közül, hogy ez volt a legunalmasabb. Monoton nulla egyediség volt benne, a karakterek nullák, az alapsztori nullák, és a színészek is mintha túl sok Twilightot néztek volna, és azt hinnék, hogy a jó színész az akinek nincs egy normális arc mimikája sem... Szóval egyszerűen borzalmas volt. A főszereplő csaj narrátor is volt egyben, szóval amikor lett volna egy másodperc csönd a történetben ő elkezdett olyan dolgokkal tömni minket, amit előtte 2 perccel bemutattak, vagy amit utána két perccel bemutattak. Valamint nulla élvezet volt a hangjában. Oké szenved, hogy elkellet költöznie New Yorkból egy óvszeres doboz miatt, de mi miért szenvedjünk vele? Valamint azt se tudom elképzelni, hogy miért kellett a csajnak óvszer, hiszen a karakterről az ember el se tudja képzelni, hogy egyáltalán valaha szóba állt egy sráccal. Szóval ez béna volt, senkinek se ajánlom!
Értékelés: 0/5.

Címkék: kritika pilot up all night free agents suburgatory 2011 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr955147851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása