Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Top 5. ABC Family sorozat!

2011.12.29. - xoxo_ivett Szólj hozzá!

~ futottak még kategória...

The Secret Life of the American Teenager

Kyle XY

State of Georgia

Pretty Little Liars

The Nine Lives of Chloe King

10 Things I Hate About You

Ruby & The Rockits

az Öt legjobb ABC Familys sorozat

~ az ötödik helyen a...
...The Ling Game (-)

Még csak 10 részt tudtunk el a nyáron, de valami megfogott benne, szerencsére most januárban jön újabb 10 rész. A történet egy ikerpárról szól, akik semmit se tudtak egymásról, de egymásra találtak (majd helyet cseréltek) miután az egyikőjük elkezdte keresni az anyjukat. Sok-sok titok lepeng a felszín alatt, és mintha senki sem az lenne akinek hisszük. Valamint ez is könyvből készült...

~ a negyedik helyen a...
...Switched at Birth (Elcserélt lányok)

Ugyancsak nyári újoncról van szó, amiből szintén 10 részt kaptunk eddig, viszont ez is visszatér januárban. A történet két elcserélt lányról szól, akit születésükkor elcseréltek a kórházban véletlenül. Egyikük egy gazdag családba került, másikuk pedig egy szegény anyához. Végül kiderül, hogy hiba történt és itt indul el a történet. Igazából az első 3 rész után nem nagyon érdekelt, de aztán valami történt és kezdtem megszeretni a karaktereket és a sorozat is a szívemhez nőt. Valamint nemrég még az M1 is elkezdte nálunk adni.

~ a harmadik helyen a...
...Melissa & Joey (-)

Ezt a sorozatot Melissa Joan Hart miatt kezdtem el, ugyanis őt nagyon szerettem anno a Sabrina, a tinédzser boszorkányban, így felettébb feldobott, hogy újra láthatom őt egy sorozatban... A történet arról szól amikor is Melissa magához veszi a nővérének a gyerekeit, miután az apjukat lecsukták, az anyjuk pedig meghalt. Dadus nélkül pedig nem élet az élet, így jön a képbe Joey. És mivel vígjátékról van szó, így a Melissa & Joey között kialakult kapcsolat adja nekünk a legtöbb vicces helyzetet. Szeretem, na!

~ a második helyen a...
...Make It or Break It (-)

IMÁDOM! De komolyan. Véletlenül nagy nagy unalomban kezdtem neki, "Miért ne!" kijelentéssel, és valahol a 2. rész körül, már nagyon benne voltam. Tornászokról szól, így nagyon elakartam kerülni, már csak azért is, mert nagyon kerül mindent ami sport, még akkor is ha csak néznem kell. De ebben a sorozatban, remekül lett kitalálva minden, a karakterek remekek, a történések izgalmasak, és minden hihető lett. A lányok tényleg tudnak tornázni, amit sokszor is mutattak, és hogy meglegyen a tökéletes célkitűzés is, képbe hozták a 2012es Olimpiát. Vagyis hihető is lett. Valamint érdekesség, hogy a 2.évadban minket magyarokat is képbe hozták, amikor is "eljöttek" hozzánk egy tornász bajnokságra. Itt pedig minden helyén volt, nem volt benne hiba. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, adjon egy esélyt az első két részének.

~ and a winner is...
...GREEK (GREEK - A szövetség)

LOVE LOVE LOVE!!!! Naná, hogy ez lett a legjobb, hisz ez az egyik top kedvenc sorozatom amúgy is. A helyszín egy egyetemi campus, azon is belül a Görög házak. A karakterek szerethetőek és hihetőek, főleg Cappie aki az én nagy szerelmem lett a sorozat óta, őt játssza Scott M. Foster, aki a sorozat óta sok mindenben feltűnt, és én mindenhol megnézem. Persze itt is szerelem és rivalizálások vannak a középpontban, de plusznak ehhez még megkaptuk a görög házak rendszereit, amikben sok különlegesség van, így a részek mindig kapnak egy kis pluszt maguknak. Nem is tudom mit mondjak még erről, egyszerűen senkinek se kellene kihagynia, mert ez minőség, de komolyan. KÖTELEZŐ lenne szerintem mindenkinek :).

Címkék: top5 kyle xy abc family greek 10 things i hate about you pretty little liars the secret life of the american teenager make it or break it the lying game melissa and joey ruby and the rockits switched at birth the great state of georgia the nine lives of chloe king

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr545147913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása