Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Charmed 2x07. - 2x08.

2009.06.30. - xoxo_ivett Szólj hozzá!

Hű ez meg olyan kincskeresős rész is lehetett volna, mert volt hozzá térkép meg egy srác, akinek sikerült megfejtenie. A könyv pedig eléggé fontos, mert állítólag akinek a tulajdonában van az mindent tudni fog a jövőről is. Így miért is ne kellene a démonoknak? Így meg kell őket majd védeniük a bűbájosoknak. Phoebe persze véletlenül pont a srác apjánál segédkezik, mint ápoló nő és egy látomásnak köszönhetően megmentik a srácot. Prue pedig Jackkel szenved (Jack az a srác, akit már említettem), és a végén ki is derül, hogy nem warlock hanem csak simán van egy ikertestvére. Jó is már az ilyen. Piper pedig végül csak el tudott menni Dannel „pihenni”.

Ez a rész viszont az eddigi részek legjobbja volt. Megtudtuk, hogyan halt meg a lányok anyja és megismerhettük a fényőrét is, aki mint tudjuk lényeges ember volt/lesz a Halliwellek életében. Szóval ez a rész ott játszódott jóformán végig a tónál és egy vizi démonnal küzdöttek meg a lányok. Piper és Dan egy normális reggelivel szenvednek, amolyan idegesítő módon. Prue pedig közben munkatársat kapott Jack személyében. Milyen leleményes. Oké csak szívódok. Sam sajnos meghalt, de legalább végre azzal lehetett, akit szeretett...

Értékelés: 4/5. (Bár az egyik a legjobb volt, a másik annyira nem.)

Címkék: charmed

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr665145652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása