Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

The Good Wife 1.évad

2010.09.06. - xoxo_ivett Szólj hozzá!

Derült égből villámcsapásként jött az érzés belém, hogy most tudjam le a sorozat első évadát. És sikerült is két nap alatt letudnom, ami nem is volt olyan rossz. Bár ez nem is meglepő hiszen anno a sorozat első része is bejött, vagy legalábbis tetszett, így esélye mindig volt a sorozatnak, csak eddig nem éltem vele.

Na már most. Kicsit nehéz két nap volt, de megérte. Ugyanis némelyik résznél beálmosodtam a történeten, mert vagy bénán volt tálalva, vagy semmi új nem volt benne, de volt olyan rész is ami egyenesen feldobott. Bár azt se tudom megemlíteni hogy miért.
Ami zavart az a sok-sok összeesküvés, de az gondolom kell az ilyen ügyvédes-rosszfiús sorozathoz. Vagy nem is tudom. Komolyan nem. Mert h itt állítólag mindenki tud valamit valamiről, csak hogy azt nem mondja el mert hogy magának árthat, vagy esetleg neki árthatnak.
Vagy talán ez se igaz. Mert hogy van egy ügyvédirodánk, ahol a főszereplőnk elkezd dolgozni, és van annak a férje aki pedig börtönben van egy ideig, mert hogy rossz fiú volt, vagy csak annak adták el. Mert hogy az ellensége adta be őt rossznak.

Oké talán itt kéne abbahagynom, erről az írást, mert hogy nem tudom jól eladni a sorozatot az már most látszik nekem. De azért nekem tetszett. És ti is próbáljátok be.
Értékelés: 3/5.

Címkék: the good wife

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr865147119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása