Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Buffy, a vámpírok réme 2.évad

2010.09.07. - xoxo_ivett 2 komment

Ez már egy igazán izgalmakban gazdag évada volt a sorozatnak, hiszen itt már 22 részhez volt szerencsénk. És sok-sok új emberke jött a képbe akiket nagyon megtudtunk szeretni, bár az eddigi szereplők is fejlődtek, vagy legalábbis képben maradtak, így volt sok jó pillanatunk. Bár nem tagadom egy-két rész kissé unalmas is volt, vagy olyasmi.

Hát az unalmas részekkel nem is fogok foglalkozni, miért is tenném, ugyebár. Mert hogy vannak sokkal fontosabb dolgok is amiket megemlítenék.

Többek között azt, hogy megjelent a városban Spike, meg Drussilla, de Drussillát nem csípem. Viszont Spikeot imádom. Ő az én kedvenc szőke vámpírom, aki lehet hogy rossz fiút, de azért erős karakter fejlődésen ment már át így is ebben az évadban.
Mármint valóban megakarta ölni a vámpírvadászt, de ő vámpír, mi mást akarhatott volna? És Angelt is megakarta ölni, de elmebeteggé tette a szerelmét, vagyis ezt is megtudom érteni, és azt is hogy a végén futott Drussillával a hátán. Szóval ő egy olyan karakter aki számomra teljesen érthetően cselekszik.

De átívelő szálnak a szerelmet mondanám most még pluszba. Olyan durvábban. Cordelia és Xander egymásba gabalyodott, olyan meglepően, és Willow is megtalálta a neki kitalált pasit, Óz személyében. Mondom én hogy kezdenek felsorakozni azok az emberek akiket a Buffyban imádtunk meg.

Viszont a kedvencem továbbra is az Angel-Buffy szál maradt, mert hogy ebben most sokkal több volt, mint eddig, na nem mintha ezelőtt olyan üresnek lehetett volna mondani.
Na már most eddig ki volt hangsúlyozva, hogy Angel jófiú, mert hogy egy rakás boszi megátkozta, hogy legyen lelke, amihez ugyebár lelkiismeret is jár (ezzel nem értenék egyet, de állítólag így van), így beleszeretett Buffyba, aki meg őbelé lett szerelmes. És én ezt imádom is.
De ha valami túl jó, akkor valami úgyis közbe jön és megváltoztatja a dolgok állását. Fú, ez így hülyén hangzik. Na szóval amikor beteljesült a szerelmük, az átok eddig nem ismert része is megvalósult, vagyis visszavették a lelkét és így Angel újra gonosz lett.

Vagyis jött az üldözés és a sok verekedés, majd a végén a halál. Legalábbis Angel részéről, pedig már épp, hogy visszakapta a lelkét, csak a többiek elkéstek. Valóban zseniálisra csinálták meg az évad utolsó pillanatait, mert az ember milliomodik nézésre is könnyesre tudja sírni rajta a szemét, főleg ha annyira szereti őket mint én.
Értékelés: 5/5.

Címkék: buffy évad kritika

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr355147124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogi 2010.09.08. 20:02:40

Cordeliát és Xandert soha nem értettem igazán :) Számomra nem illenek össze. Drusillát én sem kedveltem, Spike-ot annál inkább. Az évad vége pedig igen szomorú volt.

Ismeretlen_117918 2010.09.08. 21:01:46

Nehéz azt mondani h az egyik legszomorúbb pillanat, mert a Buffyban volt egy pár, de ez akkor is a legszomorúbb jelenlegi emlékeim szerint...
süti beállítások módosítása