Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Barney Stinson, a pasi, AZ ÍRÓ...

2011.01.15. - xoxo_ivett Szólj hozzá!

Igaz, hogy A Tesó Kódexet már tavaly év végén kiadták nálunk (már be is szereztem), de szerintem igazán nálunk 2011 lesz Barney Stinson éve. Hiszen a Bro on the Go (Tesó akcióban) és a The Playbook (nem tudom a magyar címét, de megvan eredetiben) is jön hozzánk. Azt nem tudom, hogy ezek ott lesznek-e a polcomon magyarul, de azért ez egy jó dolog.

De miről is fecsegek én itt? Amerikában a CBSen van egy kult sorozat, amit How I Met Youur Mothernek hívnak, amit nálunk a Comedy Central ad, Így jártam anyátokkal címen. Szóval ez a sorozat nagy kedvencem, így eléggé sokszor volt már itt róla szó. Külön kiemelve a legviccesebb figura a sorozatból, pedig Barney Stinson. Ezzel pedig visszatértünk a könyv írójára. (Persze Barney csak egy kitalált karakter, így nem ő az igazi író...)

A könyvekről... A Tesó Kódex, az egy olyan ősrégi kódex, amik tele vannak szabályokkal, amiket a tesóknak egymás közt be kell tartani. A Bro on the Go, az valami ilyesmi, de a sorozatban nem szerepelt. A The Playbook pedig egy vicces "Hogyan csajozzunk be egy estére!" könyv. Amit maga Barney is többször bevetett.

Hát innentől kezdve csak ismételhetném magam, és tévedhetnék is, így csak annyit mondok, hogy egyik könyvet se szabad kihagyni, mert vicces és vicces. Na és persze ha valaminek Barneyhoz köze van, az csak jó lehet!

Címkék: himym neil patrick harris barney stinson bro on the go teso kodex the playbook

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr955147546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása