Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

America's Next Top Model 16x01

2011.02.27. - _abby Szólj hozzá!

Ebben az idényben , immáron másodszor is elstartolt Amerika kedvenc modellkeresője , méghozzá a 16. évadával. Merem remélni , hogy a tavalyi irtóra félresiklott évad után ez jobban fog teljesíteni.
Ebben az epizódban a szokásotól eltérően indult minden. Ugyanis nem volt semmiféle válogató,legalábbis nekünk nézőknek mindjárt a legjobb 14-et vágták be. Ez egy részről nem rossz ,mert nincs időhúzás,másrészről meg így semmit nem tudunk még a lányokról. Meg azért valljuk be , jó volt néha szórakozni azon,micsoda egyének akarnának modellek lenni. Ezenkívül volt még egy csavar a jelenlegi epizódban. Ugyanis a legjobb 14 lányt kicsit megtréfálták , vagyis azt mondták ők azok ,akiknek haza kell menniük. Volt sírás persze ,de aztán bejött a képbe Tyra.
A rész eleje egyebként nagyon szórakoztató volt, ugyanis Tyra bemutatta , vagyis eljátszotta ,hogy milyen típusú lányok is jelentkeznek a műsorba. Azon a beszóláson ,pedig igen nagyot nevettem ,hogy: "I'm 19 years old and my favourite designer is Hello Kitty." Telitalálat volt. A feladat amit pedig a lányoknak végre kellett hajtani , hát azon hülledeztem , hogy lehet ilyen beteg feladatot adni.

Amivel még kellemesen megleptek ,hogy idén valahogy egészségesebb kinézetű modell jelölteket válogattak be. Persze kakukktojás megint van, ahogy az tavaly a Zombie , öhm akarom mondani Anne esetében is volt. Nem kell mindjárt egy újabb Zombiera gondolni ,épp annak ellentéte, egy ún. plus size model van versenyben. Bár nem valószínű ,hogy ő sokáig képes lesz maradni ,de pozitív dolog , hogy végre nem az anorexia vagy annak határát súroló hölgyeket válogatnak be.

Persze azonkívül ,hogy volt feladat ,vagyis kifutózás , volt fotózás is,méghozzá backstage. Annak jobban örültem volna ,ha a lányok nem bepózolnak, hanem tényleg adják önmagukat , jó volt ilyen is, de voltak akik mintha már professzionális lenne , pózolt.
Egy rész után még mondjuk nehéz megmondani kit látok esélyesnek, igaz van már pár kedvenc,de persze vár ránk még egy makeover,szóval arra nagyon kíváncsi leszek. Ahogy azt még elnéztem a zsűri most még nem bökött ki magának senkit,akivel ezt az egészet megnyereti,mert ugye tavaly már az első résztől lehetett látni,hogy az agyonajnározott kis Zombie fogja megnyerni.
Határozotabban jobb indulás volt ez ,mint a tavalyi,bár a végén a kiesésnél nem értettem egyet. Pontok szempontjából legyen ez egy 5/4. Tudom,hogy Ivett annyit adott a 15. is ,de ANTM nálam biztos nem lesz maximum,hisz csak reality.

Címkék: next top model

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr525147615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása