Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

The Tourist (2010)

2011.03.02. - _abby 2 komment

A The Tourist igazából nekem az év csalódása,méghozzá nagyon negatívan. Tipikusan annak a filmnek tartom,amit a szereplők nevei adnak el,mert a történet egy fikarcnyit sem ér. Vagy csak esetleg a megvalósításnál hibás valami,de 90 percen keresztül keményen kellett küzdenem,hogy ne kapcsoljam ki vagy aludjak el rajta. Bővebben majd a kép után kivesézem,de előtte egy rövid kis ismeretető,hogy mégis miről szól Hollywood egyik nagyon könnyen felejthető filmje.

A The Tourist igazából nekem az év csalódása,méghozzá nagyon negatívan. Tipikusan annak a filmnek tartom,amit a szereplők nevei adnak el,mert a történet egy fikarcnyit sem ér. Vagy csak esetleg a megvalósításnál hibás valami,de 90 percen keresztül keményen kellett küzdenem,hogy ne kapcsoljam ki vagy aludjak el rajta. Bővebben majd a kép után kivesézem,de előtte egy rövid kis ismeretető,hogy mégis miről szól Hollywood egyik nagyon könnyen felejthető filmje.

Frank Tupelo csupán turistaként szeretne eltölteni egy kis időt Velencében,de a számításai nem nagyon jönnek össze. Megjelenik a vonaton egy gyönyörű,ámde roppant titokzatos nő,Elise Ward,aki elsőre elvarázsolja Franket. Azonban a nő csak kihasználja a férfit. Ugyanis Elise szerelmét egy bizonyos Alexander Piercet üldözik a bűnözők, a Scotland Yard és az Interpol is. A férfi több plasztikai műtéten esett át,teljesen új külsővel rendelkezik,senki nem tudja hogy néz ki. Ekkor toppan be a képbe Frank,akit Elise csaliként vet be. Azonban a titkosszolgálat hamar rájön,hogy nem ő az a bizonyos Pierce,és Elise sem az ,akinek mondja magát.

Mint azt már említettem,a filmgyártók ismét egy mocskos húzással próbáltak meg ránk sózni egy olyan unalmas filmet ,mint a The Tourist. A film legnagyobb baja,hogy már az elején könnyen kitalálható az a csavar,ami körülbelül a 80 valahányadik percben fog bekövetkezni. A kevésbé tapasztalt nézők,vagy akik simán csak élvezik valószínűleg a végén nagyokat óznak,de mivel én már az elején lelőttem magamnak a poént,simán csak laposakat pislogok,hogy ismét mennyire kiszámítható történet. Na igen a történet is néhol sántít,de nem baj , mert ott van nekünk a két főszereplőnk,akiknek a nevével így is simán el lehet adni a filmet. Ami megint a film egyik hibája,hogy én személy szerint keveselltem belőle a beszédet, párbeszédeket. Példa gyanánt Jolie karaktere a film nagy részében felemelt fejjel , modell járással , mint egy jékirálynő jár kel ide-oda. Depp karaktere sem viszi túlzásba a beszédet,de az ő botlásain legalább lehet nevetni. A kémia sem működik túlságosan jól , hiába próbálják velünk elhitetni,hogy elviekben Frank beleszeret Elisebe, és ez így viszont, a végeredmény abszolút hiteltelen. Az meg egyenesen röhejes ,hogy az egész film alatt minden egyes statiszta Joliet bámulja.
Nem tetszett még az se ,hogy igencsak nélkülözve éreztem a zenét,vagy inkább felejthetőnek. Bár igazság szerint ,ha jól rémlik olyan fajta zene,amiben énekelnek nem is volt benne. A végén viszont plussz pontot kapnak,mert betették a Muse egyik dalát,meg a trailerben is elhangzott tőlük,azzal meg engem nagyon le lehet kenyerezni. :)
A sok negatív dolog után,hogy mondjak valami pozitívat is,szerintem a helyszín megválasztás volt a legjobb dolog,ugyebár Velence.
Értékelés : 5/2 Ez most sajna csak ennyi. Nem okolom én a színészeket ,mert mindkettőt szeretem , csak rossz választás volt a részükről. A nagyobb baj úgyis a történettel van.

 

Címkék: johnny depp angelina jolie the tourist az utazó

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr305147613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Connie21 · http://konyvmania.freeblog.hu 2011.03.02. 18:52:59

Szerintem nem volt ez rossz, bár nekem nem is voltak nagy elvárásaim. Engem a gyönyörű olasz helyszínekkel meg lehet venni kilóra, és a filmnek talán éppen emiatt volt valamifajta bája is. A történettel, és a kémiával viszont tényleg komoly gondok voltak, ez nálam is levont az élvezeti értékből.

Ismeretlen_170891 2011.03.02. 21:49:14

Elvárásaim nekem sem voltak,csak kissé bedőltem ,hogy jó színészek,akkor biztos a film is hű de jó lesz . :)Meg igazából úgy is indultam neki,h ismertetőt nem is olvastam,előzetest meg vmikor még a Due Date előtt láttam a moziban.
süti beállítások módosítása