Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Limitless (2011)

2011.04.10. - _abby 2 komment

Ha nincs Bradley Cooper,valószínűleg ez a film se került volna a megnézendő mozik listájára,legalábbis nálam. Viszont a trailer eléggé meggyőző volt,és reméltem,hogy a drogos cucc mellett lesz azért valamiféle akció is. De nem volt,talán egyedül a film közepe táján rémlett fel valamicske futkározás ,meg egy kis akció ,de igazából az teljesen kimaradt. Besoroláskor azt hiszem thriller kategóriát kapott ,de azt hiszem azt teljeséggel félreértették,mert semmi olyan nem volt benne.

Ha nincs Bradley Cooper,valószínűleg ez a film se került volna a megnézendő mozik listájára,legalábbis nálam. Viszont a trailer eléggé meggyőző volt,és reméltem,hogy a drogos cucc mellett lesz azért valamiféle akció is. De nem volt,talán egyedül a film közepe táján rémlett fel valamicske futkározás ,meg egy kis akció ,de igazából az teljesen kimaradt. Besoroláskor azt hiszem thriller kategóriát kapott ,de azt hiszem azt teljeséggel félreértették,mert semmi olyan nem volt benne.

Amit tudni kell a filmről,hogy van Eddie Morra ,aki volt sógorától kap egyfajta szert ,konkrétan egy olyan tabettát ,ami felfokozza az agy működését. Mert ugye az úgy van,hogy mi csak agyunk kapacitásának a 20%-át használjuk ki,ellenben ez a NZT nevű szer mégjobban felturbózza,szóval okosabbak leszünk. Persze főszereplőnk is rákap az egészre,majd pedig az első tabletta után még jobban követeli,körülbelül úgy mint a kisgyerek a cukorkát.

Ami először szembetűnik a filmnél az mindjárt a képi világ, azt nagyon eltalálták a készítők,annak ellenére is ,hogy ebben semmiféle speciállis effektek nem voltak. Színészileg megintcsak rendbe volt az egész, Bradley Cooper alakítása felülmúlta a Szupercsapatban kicsit erőltetett színészkedését,itt azért jóval többet kellett néha belevinni ,mint a csinos pofikája. Robert De Nirot viszont semmilyenek éreztem, de ez inkább köszönhető annak,hogy maga a karaktere is körülbelül a nullával volt  egyenlő,semmi főbb funkciója nem volt. Női fronton meg ismételten pangás van,igaz van benne barátnő figura,de ő neki sincs semmi központi szerepe.
Viszont kevésbé tetszett magának a történetnek a vezetése. Az elején oké,hogy Eddie ráfügg a szerre,meg igyekszik is kihasználni az általa nyújtott lehetőségeket,és nem is rosszul ,hanem szépen kamatoztassa. Ezután várná az ember,hogy akkor a sok siker után,és a tabletták fogyásával a csávó elkezd lefele száguldani ,de mégse. Mert a filmesek inkább tettek a végére happy endet,pedig szerintem sokkal érdekesbb lett volna ,ha végigvezetik a leépülést,mint az,hogy akkor most megteszik valami parlamenti képviselőnek és csodával határos módon felfedezik a NZT leállása után keletkező mellékhatások ellenszerét. A kiszámíthatóság pedig ismételten győzött a meglepetés ereje felett.Oh yeah!
A film egy másik legnagyobb baja még a vontatottság ,ez főleg az első felében jellemző, a második 45 percre meg betömörítettek mindent.
Meg igazából nekem ami nagyon hiányzott az az akció volt ,anélkül ez inkább csak ilyen kábszeres film,kábszer helyett pedig átlátszó bogyóval.
Értékelés: 3/5 Elgondolás alapján jó irányba mentek el az alkotók,viszont megvalósításban már kevésbé voltak eredményesek.

 

Címkék: bradley cooper limitless csúcshatás

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr515147674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sajtosrolo · http://sajtosrolo.blogspot.com/ 2011.04.16. 19:40:24

Én is Bradley Cooper miatt vártam már régóta.:) Először a könyvet szeretném elolvasni, most, hogy kiadták nálunk, de ezek után egyiktől sem várok sokat, azért kíváncsi vagyok továbbra is.:)

Ismeretlen_170891 2011.04.20. 21:02:32

Hm,én azt se tudtam ,hogy könyv is van. XD
süti beállítások módosítása