Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Bones 6x19. The Finder

2011.05.04. - xoxo_ivett Szólj hozzá!

Külön kiemelendő a rész címe, ugyanis ez volt az a bizonyos rész, amiben felépítették a sorozat testvérsorozatát, a The Finder címre hallgató FOXos leendő sorozatot. De erről biztosat, majd csak 12 nap múlva, a FOX Upfront-ján fogunk majd megtudni.

Miami egyik mocsarában találnak egy csontvázat, ezért máris Bonesékat hívják. Az áldozatról kiderül, hogy egy térképet lopott el, egy kincses térképet, egy réges rég elsüllyedt hajóhoz. A gyilkos pedig nyilvánvalóan emiatt ölte meg. Így előállt az a helyzet, hogy ha megtalálják a térképet akkor megtalálják gyilkost is. Ehhez pedig a csapatnak kell egy kis segítség.

A segítség pedig Walter személyében érkezik. Nem is annyira az érkezik kifejezés a megfelelő erre a helyzetre, ugyanis Booth és Brennan keresik fel őt, mert ő a szakmája legjobbja, hála egy különleges képességének. Vagyis ő maga lenen a The Finder, a kereső, akire a cím utal.

Persze nem épülhetne csak egy személyre egy egész sorozat, így neki is van egy érdekes csapata, akik segítik őt, és úgymond hálásak is neki, mert mindkettőjük életét megmentette Walter. Egyébként a részben nagyon érdekesnek adták el Walter tehetségét és mindeközben egy nagyon fura és bizalmatlan személynek.

De mindemellett szerintem nagyon élvezetes és izgalmas rész volt ez is. Kicsit fura volt, hogy a szokásos Bones szereplőink épp, hogy csak felbukkantak, de ilyenek szoktak lenni a backdoor pilotok. A lényeg, hogy élvezzük őket, ezt pedig lehetett. És nem csak azért mondom, mert Bones fanatik vagyok!
Értékelés: 5/5.

Címkék: bones the finder

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr425147700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása