Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Lauren Conrad:L.A.Candy

2011.07.01. - _abby 2 komment

Lauren Conradot még a The Hills című realityben ismertem meg,azóta persze eltelt jó pár év,és ahogy az szokás ilyen celeb körökben,ő is elkezdett könyvet írni. Ami még nem is lett volna baj,ha élvezhető esetleg,mert most komolyan, egy reality sztártól ne várjunk egy eget rengető történetet. Nem is vártam,helyette egy könnyed sztorira számítottam,amely bepillantást enged a celebek,újgazdagok,stb. világába.

A könyv igazából két lányról szól,legalábbis az elején még javarészt csak ők vannak,és ebből is legjobban Jane (aka Lauren Conrad) van kiemelve. Szóval a két legjobb barátnő,vagy ahogy a könyvben használták BFF Los Angeles-be költözik egy jobb élet reményében. Persze mit is csinálnának a csajok itt mint shopping,partyk,shopping,partyk... Aztán mivel oly szerencsések és szépek meglássa őket egy TV mogul,és persze azonnal szerződést és szerepet ajánl nekik a hamarosan induló realityjében. Mivel pedig a pénz nagy úr,a két lány bele is megy,hogy a nap minden egyes óráját a kamerák előtt éljék. Kiegészítésképp még  Janehez és Scarletthez hozzácsapódik egy másik kis csipet csapat,nevezetesen Gaby Garcia és Madison Parker. Ezzel pedig kezdetét veszi az L.A.Candy. Lesznek itt balhék,sírások,szerelmek,kavarások.

Akik követnek molyon ,azok láthatták,hogy a rövid karcaimban eléggé negatívan írtam a könyvről,és persze a véleményem azóta se változott. Maga a könyv rendkívül felszínes,ahogy a szereplők is rendkívül üresfejűek. Cselekmény szempontjából is tele van klisékkel,és még erre rátesz egy lapáttal a nevetséges írásmód,vagyis tele tőmondatokkal. Idegesítőek még egyébként az állandó leírások,mint,hogy ki mit visel éppen,vagy hogyan van megcsinálva a haja,esetleg milyen sminket visel. Aminél pedig már a hajamat téptem majdnem az pedig az  oldalanként előszeretettel használt amerikai kifejezések voltak,mint a BFF,OMG,WTF. Egyébként a könyvet magát reklámként is simán elkönyvelhetném,hisz nemegyszer jó pár ismert dizájner,vagy üzlet,újság megvan említve. Amin pedig már kínomban nevettem,hogy a fejezetcímek általában az adott fejezet valamely mondatából kiragadott pár szó. Az  olyan elmés mondatokról vagy fogalmazásról meg inkább nem is beszélnék,mert csak még jobban lehúznám az egészet,példa gyanánt itt van egy idézet.

„But you know,nothing cures heartbreak like a new cute boy.”

Tudom,hogy young adult book az egész,meg mivel celeb írta,nem kell rémesen komolyan venni,de legalább akkor valamilyen szinten olvasható vagy élvezhető lenne,de ez egyáltalán nem az. Személy szerint én ajánlanám Conradnak,hogy maradjon annál,amihez ért,bár nem tudom mi lenne az,és az írást szüneteltesse. Bár ez úgyse fog megvalósulni,ugyanis újabb könyvsorozat megírására írt alá.
A sok negatívum után pedig az egyetlen pozitív dolog,az a gyönyörű borító,viszont ez se kárpótol sok mindenért.
Értékelés: 1/5

Címkék: lauren conrad

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr965147740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorka 2012.03.30. 19:35:43

szar a te írásod is... szerintem ha nem tetszik akkor ne olvasd el...de nem kell lehúzni :D írj jobbat! tudod azért vannak különböző műfajok a könyvekben is,hogy azt olvasd amit akarsz... senki sem kérte,hogy olvasd ezt el... és amúgy Lauren divattervező is...még jó,hogy a divat van előtérben

Ismeretlen_170891 2012.04.12. 20:04:13

Kedves Dorka! Köszönöm szépen ezt a kultúrált leszarozást! Most nem rosszból,de én csak leírtam a véleményemet a könyvről,tudtommal szabad világban élünk és nem kell,hogy mindenkinek minden tetszen.Felőlem más aztán imádhassa,nem érdekel.Nekem ez jött le az egészből és azt hiszem eleget olvastam már ahhoz,hogy tudjam értékelni mi a jó és mi a pocsék. Ennyi! Egyébként jó tanács: nekem se tetszik,ha lehúzzák a kedvenc könyveimet,mégsem állítok oda a bloggerhez,hogy hű de szar az írásod.
süti beállítások módosítása