Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

NCIS: Los Angeles 3x01(-02)

2011.10.04. - strongeer Szólj hozzá!

A műfajban a kedvenc sorozatommá vált az NCIS:LA. Annak ellenére, hogy a CBS csatorna főként az idősebb korosztályt célozza a nyomozós sorozataival, érezhető itt, hogy a fiatalabb korosztály felé is nyitnak, így egy pörgős, eseménydús, fiatalos és modern/high-tech sorozatot kapunk.

A premier abban a pillanatban indul, ahol abbamaradtak az események a 2. évad zárásakor. A helyszín ugyebár így Románia szinte az egész részben. Persze a műveleti központ LA-ben szokás szerint sokat szerepelt. J A sztori középpontjában most is Callen múltja és jelene áll, ahogy ez az átívelő szála magának az egész sorozatnak is. Újfent kaptunk néhány infómorzsát, egyre többen bonyolódnak bele ebbe a történetbe (Hetty), de a lényeg még mindig nem derült ki. (Valószínűleg nem is fog még jó darabig.)

 

Egy új szereplőt is kaptunk még az előző évad végén Lauren Hunter ügynök (Claire Forlani) személyében. Kérdéses, hogy meddig bitorolja még Hetty helyét a vezető pozícióban és hogy mi lesz vele Hetty visszatérte után. (Marad a sorozatban vagy nem?) Ezen kívül eléggé rejtélyes az ő karaktere, úgyhogy sokmindent lehetne még kezdeni vele.

Az én gyenge pontom a Kensi-Deeks páros a sorozatban, akik nagyon jó párost alkotnak, de ebben a részben parkolópályára helyezték az írók őket ezen a téren. Ami nem is volt baj, mert nem is illett volna bele a részbe. (Remélem azért, hogy itt nem húzzák addig a dolgokat, mint az NCIS-ben a Ziva-Tony szálat!)

 

A másik gyengém a főcímek és szerencsére itt van főcím, ami nekem tetszik is nagyon. A megszokott stílusú főcímet aktualizálták a 3. évadhoz és egy két új bevágást is belehelyeztek, úgyhogy szerintem nagyon jó lett a végeredmény.

Egy igazán pörgős és eseménydús évadpremiert kaptunk, amit 10/8,5 pontra értékelnék. Sajnos a második részre egy kicsit visszavettek ebből a lendületből, de ez az ingadozás megszokott a sorozatnál, lesznek itt még jobb és gyengébb részek is a folytatásban. Valószínűleg a szokásos menetrend várható ettől az évadtól is: főszál (Callen), pár részes kisebb átívelő szálak és az egy ügy/epizód menetrend. Kíváncsian várom a folytatást. J

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr985147844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása