Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

A 2011/2012-es sorozatévad és a 60-as évek (avagy Pan Am és The Playboy Club)

2012.01.29. - strongeer 2 komment

Kicsit megkésve bár, de leírom a véleményem az évad két 60-as években játszódó sorozatáról. Előbbi eddig leadott epizódjairól és utóbbi összesen 3 epizódjáról, amelyet sajnos gyorsan elkapott a kaszás (nagy bánatomra).

Pan Am (ABC)

Eddig 12 epizód került adásba az első évadból, amely 14 részes lesz. A történet középpontjában a 60-as évekbeli Pan American légitársaság 4 légi utaskísérője és 2 pilótája áll. Az ő munkájukat és magánéletüket mutatja be a sorozat, amely minden epizódjában különböző városokba, földrészekre repülnek. Mielőtt elindult volna a sorozat, nem tudtam elképzelni, hogy ebből az alapsztoriból miként lehet egy folytatásos történetet írni, de lehet, és számomra működik is a dolog, sőt az egyik kedvencemmé vált az évad újoncai közül. A szereplők sem unalmasak, megismerjük a hátterüket, korábbi életük lényeges eseményeit is, amiből kiderül, hogy ki miért van ott, ahol és miért olyan, amilyen. Az egyik lány például a CIA kémjeként dolgozik és minden részben teljesítenie kell a feladatát + mindenkinek megvan a saját története és természetesen a szerelmi szálak sem maradhatnak ki a sorozatból. J

A színészek számomra eddig ismeretlenek voltak, kivéve Christina Ricci-t, aki a nagyszájú Maggie Ryan szerepét játsza (nagyon jól). Az utóbbi részekben pedig kiemelt mellékszereplőként Ashley Green-t (Twilight, Skateland, stb.) is láthatjuk.

Számomra 9/10-es a sorozat és mindig nagyon várom a folytatást. Viszont sajnos nem sok jövő jósolható neki a nézettsége alapján, hiába is biztosította a csatorna támogatásáról a sorozatot.

Pan Am

The Playboy Club (NBC)

Mindössze 3 epizódot ért meg a sorozat, amely Chicagóban játszódik az ottani Playboy Clubban és az ott dolgozókról és a vendégeikről szól lényegében.  A történet azzal kezdődik, hogy az újonc lányt, Maureent (Amber Heard) zaklatja a helyi maffiavezér és önvédelem közben véletlen megöli a pasit a lány. A helyi államügyészi posztra pályázó ügyvéd, Nick Dalton (Eddie Cibrian), pedig segít neki eltüntetni a bizonyítékokat és próbálja megvédeni a lányt a maffiától. Ez az alaptörténet, ami egyre izgalmasabb lett, de nem folytatták a sorozatot.

Néhány további szereplő, akik nekem ismerősek voltak korábbról: Jenna Dewan-Tatum (Step Up) és Naturi Naughton (Fame). De feltűnt mellékszerepben például Cassidy Freeman (Smallville) is.

Nekem tetszett a sorozat (7,5/10), biztos nézője lettem volna a folytatásnak, de Amerika és az NBC máshogy gondolta és gyorsan léptek. Akkori információ szerint 10 részt leforgattak, hátha átveszi valamelyik kábelcsatorna, de erre akkor sem volt remény és mivel azóta sincs semmi hír erről, biztos nem valósul meg. Talán kiadják majd DVD-n, de ezt sem hiszem.

The Playboy Club

Címkék: abc nbc pan am the playboy club

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr825147920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vikszi 2012.02.13. 18:34:39

Szia! Nagyon tetszik az oldalad és az, hogy minden kedvenc sorozatomról írtál szinte valamit. Lost girl-ről egyedül csak itt olvashattam magyarul :) színvonalas kritikák, csak gratulálni tudok :) egy másik sorozatfüggő :) Vikszi

Ismeretlen_117918 2012.02.21. 17:01:02

Köszönjük szépen! Örülök, hogy tetszik a blog, bár mostanában nem sok mindenről írtunk...
süti beállítások módosítása