Sorozatfüggő

Minden, ami sorozat!

Utolsó kommentek

  • csibu19: Sziasztok!Esetleg valaki tudna segíteni honnan tudom letölteni a Laguna Beach-t???? Köszi előre is! :) (2016.02.01. 21:54) Laguna Beach 1x01.
  • : durva nyarad lesz, szerencsére nekem ennyit nem kell pótolnom :) de látom vannak neked is bőven "guilty pleasure" sorozataid :) (2013.05.26. 18:16) a 2013-as nagy (nyári) dara listám
  • xoxo_ivett: Azok talán nem ugrálnak, de eléggé hangulatos városnak tűnt ezen kívül is. Na de majd kiderül, hogy mit hoznak ki a városból egy évadon vagy akár több évadon keresztül :D. A baba meg remélem nem fog... (2013.05.06. 21:51) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • FüleS: Örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, a baba dolog már kicsit sok és nem csak én nekem van tele a hócipőm Julie szerelmi háromszögmániájával. :) És valóban New Orleansnak van egy varázsa, vagy lega... (2013.05.01. 11:54) The Originals 1x00. (The Vampire Diaries 4x20.)
  • xoxo_ivett: ez egy próba komment... (2013.03.18. 22:26) Mi lett a Veronica Mars színészeivel?
  • Utolsó 20

Privileged, ami csak egy évadot élt meg

2013.03.30. - xoxo_ivett Szólj hozzá!

A Privileged (magyarul Kőgazdagok), még a 2008/2009.-es szezonban indult kedd esténként a the CWn, a 90210 társaságában. Mind két sorozat az első évadával indult, így még egyik sorozatnak sem volt bebetonozott közönsége, így pedig csak egymásra számíthattak… És amíg a 90210nek összejött a következő évad, addig sajnos a Privilegednek nem sikerült összehoznia.

1.png

A sorozat a 23 éves Megan Smithről (Joanna García) szól, aki a diplomája megszerzése után nagy reményekkel vág neki az életnek, sajnos nem minden alakul úgy, ahogy azt eltervezte. Elveszti lakását és munkahelyét egy azon nap, így utolsó elkeseredett lépésként elfogad egy Palm Springsi munkát, ahol is két elkényeztetett gazdag lányt kell tanítania, hogy azok bejussanak az egyetemre. Sage (Ashley Newbrough) és Rose (Lucy Hale) viszont szívesebben szórakozik, mint tanul, így Megannek ki kell találnia, hogyan is vegye rá őket a tanulásra.

És hogy a történet is kerek legyen, itt van a szomszéd gazdag srác Will (Brian Hallisay), akibe főhősnőnk rögtön beleesik, valamint a gyermekkori legjobb barát Charlie (Michael Cassidy), akiről rögtön lerí, hogy szerelmes Meganba. Valamint kapunk egy problémás családot is, nehogy a néző unalmas perceket éljen át, amíg nézi a sorozatot.

2.png

A Privileged készítője Rina Mimoun, akinek köszönhetjük többek között az Everwood című sorozatot, de sokrésznyi Gilmore Girlhöz is volt köze. Valamint tavaly a Hart of Dixiebe segített be, jelenleg pedig a Mistresses újonc sorozaton dolgozik.

Az alapot pedig Zoey Dean - How to Teach Filthy Rich Girl (http://www.goodreads.com/book/show/1022411.How_to_Teach_Filthy_Rich_Girls) című könyve szolgáltatta. A sorozat első munkacíme is ezt a nevet kapta, majd pedig csak harmadik nekifutásra kapta meg a végleges Privileged nevet.

A sorozat haláláért pedig mindenképp a nézettséget kell okolni, ugyanis az első rész még a felvezetéshez képest jól nyitott, de a következő részekben már elkezdett rohamosan zuhanni.

1x01.  2,1 millió össznézettség, valamint 18-49. 1,3 millió
1x03.  1,3 millió össznézettség, valamint 18-49. 0,9 millió
1x18.  1,1 millió össznézettség, valamint 18-49. 0,8 millió

privileged_r3v6_final_layered_FULL.jpg

És hogy mi lett a színészekkel, a Privileged után?

Joanna Garcia azóta vendégeskedett a Gossip Girlben (A pletykafészek), a Royal Painsben (Luxus doki) és a How I Met Your Motherben (Így jártam anyátokkal). Valamint főszereplő volt a Better with You (Jobb veled) című egy évadot megélt sorozatban. A mostani szezonban pedig az Animal Practice című állat korházas vígjátékban volt főszereplő, de sajnos azt is kaszálta az NBC 5 rész után.

Lucy Hale 2010 nyara óta főszereplő a Pretty Little Liars című sorozatban. A közben lévő egy évben meg beugrott egy rész erejéig a Private Practiceba (Doktor Addison) és a CSI: Miamiba (Miami helyszínelők) is. De szerepelt a Sikoly 4ben, valamint főszerepet játszott A Cinderella Story: Once Upon a Song (Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal) című filmben.

Ashley Newbrough a Privileged óta nem szerepelt semmiben, az idén induló Mistresses című újoncban fog majd újra feltűnni.

Brian Hallisay vendégeskedett az Eastwickben, a Rizzoli and Islesban (Született detektívek) a Ringerben és a The Client Listben (Az ügyfél lista), de egyelőre ő sem kapott semmi nagyobb szerepet.

Michael Cassidy feltűnt a Castleben, a Happy Endingsben, az Are You There, Chelsea?-ben, és a Scandalben (Botrány) is. Valamint most nyáron elindult egy új sorozata a Men at Work, ami egy munkahelyi szitkom. A sorozat egyébként nagyon vicces, és szerencsére nem csak szerintem, így jövő nyáron jön is a második évada.

privileged_r3v1_final_layered_FULL.jpg

Címkék: privileged mi lett velük egy évadot élt meg

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozat-world.blog.hu/api/trackback/id/tr505184384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása